Officiele opening Eunoia

Yes we did it!! Op zaterdag 15 oktober was het moment dan eindelijk daar om de salon waar wij het afgelopen jaar zo hard aan gewerkt hebben officieel te mogen openen. Na zo lang naar dit moment te hebben uitgekeken waren de gezonde zenuwen 's ochtends voor de opening goed voelbaar. Gelukkig kwamen de eerste gasten direct om 12.00 uur binnen druppelen zodat ik direct ontspande.

Tijdens deze dag hebben veel vrienden, familie en klanten een kijkje kunnen nemen in de nieuwe salon. Ik heb ze verteld over de verschillende treatments welke mogelijk zijn bij Eunoia, laten kennis maken met de producten van Cenzaa en laten genieten van een 'mini hand spa treatment'.

In de middag brak het zonnetje lekker door waardoor de gasten ook buiten onder het genot van een glaasje champagne even met elkaar konden kletsen. Ik werd ontzettend verrast door de grote opkomst en de interesse van mijn gasten in mijn nieuwe onderneming. Ik kijk er met een voldaan gevoel op terug en ben erg trots om mijn nieuwe salon zo te mogen presenteren. Mijn dag kon niet meer stuk!