Summer Sale bij Eunoia

Hoe beleef jij deze zomer? Ben je al lekker op vakantie geweest of ben je de dagen aan het aftellen? Helaas zit het weer in Nederland niet altijd mee. We moeten er dus zelf iedere dag iets moois van maken, met of zonder zon!

Met deze super aanbiedingen van Eunoia kun je van iedere dag een feestje maken. Om plaats te maken voor de nieuwe producten die dit najaar op de planken komen te staan geef ik op de gehele Body & Soul Collectie van Cenzaa 20% korting. Deze luxe lichaamsproducten maken je eigen badkamer een wereld van wellness en spa. Gun jezelf een moment van pure ontspanning met de Body & Soul Collectie. De meeste producten zijn verkrijgbaar in jouw favoriete Cenzaa geur.

Heb je iets leuks gezien wat je graag wilt hebben of iemand cadeau wilt doen, laat het dan even weten want OP = OP.

LENTE SPECIAL

Spring has arrived...de lente is volop in gang! Om zowel lichaam als geest een flinke oppepper te geven is er dit voorjaar een heerlijke Lente Special:

Essential Treatment & Relaxing Massage voor €59,-

Hiervoor krijg je een facial treatment van 75 minuten afgestemd op jouw huidadvies in combinatie met een intensieve rug- schouder en nekmassage van 30 minuten om alle spanning te laten verdwijnen! Maak direct een afspraak.

Wil je precies weten wat je van de Essential Treatment & Relaxing Massage kunt verwachten? Klik dan hier voor een volledige omschrijving van de treatments bij Eunoia. 

 

Cenzaa Seasons - New York

De nieuwe Limited Edition Seasons van Cenzaa is bekend en vanaf november te verkrijgen bij Eunoia!

It is time to experience something special, something you've always wanted...MEET NEW YORK!

Lees meer
VEILIG ZONNEN IS MOGELIJK!

Tegenwoordig weet gelukkig bijna iedereen dat de zon slecht kan zijn voor de huid. Maar weet je ook waarom?

Er bestaan verschillende soorten UV-straling. UVA (ageing) dringen diep en gevaarlijk door in de huid en zorgen voor beschadiging op langere termijn. UVB (burning) geven direct een rode kleur en beschadigen de huid direct. Huidkanker wordt door beiden veroorzaakt. En wist je dat 90% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon?

Antioxidanten in je zonbescherming:

De juiste producten beschermen dus tegen UVA en UVB stralen. Maar daarnaast zijn antioxidanten in je voeding en huidverzorging ook heel belangrijk. Ze neutraliseren de vrije radicalen en beperken hiermee de zonschade, zeker bij het ouder worden. Het is daarom dus verstandig om een zonbescherming te kiezen met antioxidanten om huidveroudering zoveel mogelijk tegen te gaan en op een veilige manier van de zon te kunnen genieten. 

Cenzaa Sunshine Facial Protection bevat de volgende antioxidanten: vlinderstruik, witte theeplant en framboos en is verkrijgbaar in factor 15 en factor 25 voor €36,95 

 

Een origineel cadeau tijdens de feestdagen

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor tijdens de feestdagen? Denk dan eens aan een cadeaubon van Eunoia. De cadeaubon kan voor elk gewenst bedrag maar ook voor een specifieke behandeling gemaakt worden. Uiteraard wordt deze mooi ingepakt dus succes gegarandeerd!

Lees meer
Officiele opening Eunoia

Yes we did it!! Op zaterdag 15 oktober was het moment dan eindelijk daar om de salon waar wij het afgelopen jaar zo hard aan gewerkt hebben officieel te mogen openen. Na zo lang naar dit moment te hebben uitgekeken waren de gezonde zenuwen 's ochtends voor de opening goed voelbaar. Gelukkig kwamen de eerste gasten direct om 12.00 uur binnen druppelen zodat ik direct ontspande.

Lees meer